FÖRETAG

Kontorsflytt

 

Har ni vuxit ur era lokaler, skall ni utöka och går er verksamhet för fullt? Vi har flyttkompetensen och personalen till att hjälpa er från tanke till utförande. Med våra konkurrenskraftiga priser tar vi kontroll över hela arbetet, från projektering till utförandet.

Vi på Mera tjänster Flytt & Städ hjälper inte bara privatpersoner utan även företag – stora som små. I samband med flytt av hela eller delar av professionella verksamheter är det extra viktigt att allting fungerar. Planering och god organisation är ofta helt avgörande för att flytten inte ska få för stor inverkan på arbetet.

 

Kontorsstäd

 

För en fräsch och trivsam arbetsmiljö!

Våra kompetenta medarbetare har efter många års erfarenhet ordentlig koll på vad som krävs för att få en glänsande och ren arbetsmiljö. Vår huvudfokus är att kunna skapa trivsel på ditt kontor, såväl som för medarbetare samt givetvis för kunder. Vi strävar ständigt efter att addera det lilla extra i vår verksamhet och ser till så att ni alltid blir nöjda efter utfört arbete, naturligtvis inkluderar vi även en garanti på 7 dagar. Vi anpassar självklart våra tider utefter era behov, så att er verksamhet ska kunna bedrivas felfritt på ett skinande rent kontor.

 

Vi städar kontor med jämna mellanrum, allt utefter era önskemål. Vi skräddarsyr gärna en offert utefter era behov samt gör en analys av lokalen för att sedan lägga upp ett städschema som passar er perfekt.

Kontorsflytt-Beskrivning

 

 

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till er så snabbt som möjligt.

Field is required
Field is required Incorrect email
Field is required
Your message was sent successfully
Sorry, your message was not sent

MAGASINERING

Att magasinera sina möbler kommer med flertal fördelar -du kan förvara dina möbler, prylar och annat när du ska iväg på en längre resa, eller också om du hyr ett större förråd när ditt nya boende kanske inte har plats för allt. Oavsett orsak är vi på Mera tjänster flytt & städ mer än glada att hjälpa er magasinera ert bohag. Vi anpassar givetvis magasineringen helt och hållet utefter era behov med både transport, packning, bärhjälp, godshantering samt mottagning. Vi kombinerar givetvis allt utefter era önskemål ser självklart till att alla era önskemål blir bemötta.

 

 


VINDS-KÄLLARFÖRRÅD

Behöver du hjälp med vindsröjning eller att rensa ut i källaren? Vi vet hur det är att ha en massor med saker man vill bli av med, och hur rörigt det kan bli att ordna upp själv, därför kan du alltid axla över ansvaret till oss. Vi garanterar dessutom att allt hanteras och återvinns på bästa möjliga sätt. För oss är inget jobb för litet eller för stort, utan vi välkomnar alla typer av förfrågningar.

 

 


MONTERING

Vid en flytt är det inte bara transport och packning som gäller, utan många gånger också timmar av upp och nedmontering utav möbler. Där andra ser problem ser vi bara lösningar – ingen utmaning är för stor och våra professionella montörer monterar upp och ned allt ni vill utefter era önskemål. Det går snabbt, smidigt och enkelt och ni kommer in till ett helt nytt monterat hem.

 

 


DÖDSBO

När kraften saknas

När en närstående gått bort måste sorgen få ta sin tid. Dessvärre är det mängder av saker som anhöriga måste ta hand om vid en persons bortgång. Men när kraften saknas vill vi vara där med en hjälpande hand, varav allt ska ske snabbt, smidigt samt professionellt. Ledordet ska för våra kunder vara enkelhet, där ansvaret kan axlas över till oss.

Vi hjälper till med både tömning av bostad samt städning. Vi åtar oss gärna att kontakta diverse välgörenhetsorganisationer för de föremål man vill skänka. Naturligtvis inkluderar vi en garanti på städ samt sanering så att ni alltid kan känna er trygga i ert val av bolag.

 

 

 


ÅTERVINNING

Återvinningstransporter – ett smidigt och miljövänligt val!

Det självklara valet för oss är alltid det gröna och klimatsmarta valet. Vi hjälper gärna till med återvinna era gamla möbler där vi samarbetar med välgörenhetsorganisationer för att skänka vidare de möbler du inte längre har nytta av.

 

Utöver detta sorterar vi även samt kör till återvinningscentral där material kan återvinnas efter bästa förmåga. Vi på Mera tjänster flytt&städ gör i högsta grad allt vi kan för att arbeta mot en hållbar miljö, där vi alltid vill dra vårt strå till stacken.