Om oss

Vi som jobbar på Mera tjänster flytt&städ har lång erfarenhet av arbete i branschen och lägger stort värde vid kundnöjdhet, vi kan förutom flytthjälp även erbjuda flyttstäd samt transporter. När du anlitar oss kan du givetvis förlita dig att vi kommer på det överenskomna klockslaget. Tack vare vår förmåga att skapa skräddarsydda flyttlösningar , kan vi underlätta hela flyttprocessen.  Vi erbjuder även godkänd flyttstädning med skinande blankt resultat och tar gladeligen på oss transporter av skilda slag. Pålitlig flytthjälp är otroligt värdefullt. Med tusen saker att tänka på uppskattas varje litet handtag, därav anstränger vi oss alltid lite extra för att vara just den där hjälpen. Det innebär flera saker, alla lika viktiga.

 

Vi är

  • Någon som kommer i tid. För oss är klockan helig. Om vi har lovat en tid, då håller vi den.
  • Någon som är enkel att ha att göra med. Det finns ingen anledning att krångla till saker i onödan.
  • Någon som är att lita på. Varje uppdrag är ett förtroende som lagts i våra händer. Det vill vi ska märkas i varje lyft.
  • Någon som anstränger sig lite extra. Ibland är det de små gesterna som betyder allra mest. Sånt man gör för att man vill, inte för att man måste.
  • Någon som tar ansvar. Alla kan ha en dålig dag. Vi ser till att hantera situationer även när saker och ting går snett.
  • Någon som slutför jobbet. För oss är det en hedersfråga att avsluta varje jobb ordentligt, så att du blir nöjd.
  • Vårt mål är enkelt: Att axla ansvaret, så att du slipper.

 

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till er så snabbt som möjligt.

Field is required
Field is required Incorrect email
Field is required
Your message was sent successfully
Sorry, your message was not sent

Offertförfrågan online

Boka din flytt online och få ett icke-bindande erbjudande.